Despre noi

Infiintata in anul 2002, Acm Profesional S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Pitesti, judetul Arges.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: rulmenti, curele de transmisie, electrozi, lanturi. Compania are un efectiv de 5 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Acm Profesional S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.